El Faixero

S' han conjugat la tradició, l'experiència i la innovació. La pedra fusionada amb els nous materials, donen forma a un elegant, confortable i tranquil hotel amb personalitat pròpia, entre les quals pots triar des d'una doble de qualitat superior fins a una suite amb jacuzzi. Tradició i modernitat units per una cuina elaborada, en un espai acollidor. A l'experiència de 30 anys en els fogons, s'uneix l'esperit innovador que ens permet oferir-li una variada carta en la qual pot trobar sabors tradicionals i receptes amb les noves tendències gastronòmiques.

Ofertes de treball relacionades

El Faixero
Cinctorres
El Faixero
Cinctorres
El Faixero
Cinctorres
El Faixero
Cinctorres
Cuiner/a
El Faixero
Cinctorres

Envia'ns el teu currículum
Vols treballar amb nosaltres però ninguna de les nostres ofertes de treball encaixa amb el teu perfil? Envia'ns el teu currículum i així podrem tindre't en compte per a futures ofertes de treball.

Bones notícies per als que busquen feina! Ara pots enviar el teu CV directament a El Faixero i ells estaran encantats de rebre'l i revisar-lo. Aprofita aquesta oportunitat per mostrar les teves habilitats i experiències a una empresa que valora el teu potencial.

Enviar CV