Obras y Servicios Querol Guardiola

Obres i Serveis Querol Guardiola contribueix a millorar la simbiosi entre les persones i els llocs que habiten i utilitzen per a diversos fins, ja sigui de lleure, transport, culturals, administratius, de salut, educatius, o residencials.

Estem explorant constantment nous sistemes constructius i solucions per incorporar en els seus projectes amb la finalitat d'obtindre els millors resultats en qualitat, oportunitat i cost final. Obres i Serveis Querol Guardiola compta amb especialistes altament qualificats que cobreixen totes les disciplines involucrades en el desenvolupament i supervisió de qualsevol projecte d' edificació i en l'execució de l'obra.

Ofertes de treball relacionades

Arquitecte/a tècnic/a

Empresa del sector de la construcció busca incorporar al seu equip un Arquitecte Tècnic...

Assistent/a administratiu/va de RRHH

Busquem un/a Assistent Administratiu/a i de Recursos Humans per unir-se al nostre equip...

Envia'ns el teu currículum
Vols treballar amb nosaltres però ninguna de les nostres ofertes de treball encaixa amb el teu perfil? Envia'ns el teu currículum i així podrem tindre't en compte per a futures ofertes de treball.

Bones notícies per als que busquen feina! Ara pots enviar el teu CV directament a Obras y Servicios Querol Guardiola i ells estaran encantats de rebre'l i revisar-lo. Aprofita aquesta oportunitat per mostrar les teves habilitats i experiències a una empresa que valora el teu potencial.

Enviar CV