Hotel & Spa Balfagón Alto Maestrazgo

L'Hotel SPA BALFAGÓN és un establiment amb encant situat al cor de l'Alt Maestrat, a la província de Terol.

Guardonat amb el premi al mèrit turístic, reflecteix una combinació d' estil contemporani i tradicional, mantenint la forta personalitat de la zona a base de materials naturals i nobles, com la pedra i la fusta.

L'hotel compta amb un total de 49 habitacions de diferents tipologies distribuïdes en tres plantes. I totes elles són agradables estades que disposen d'una àmplia gamma d'amenities, climatització, TV, telèfon, bany complet, assecador de pèl, minibar, caixa forta, servei d'habitacions i wi-fi gratuïta.

A la tercera planta de l'hotel, trobem les habitacions amb més encant, de categoria superior, abuhardillades i cadascuna d'elles amb nom propi.

A més l'hotel compta amb altres serveis com són el de sala de televisió i lectura, lounge bar i terrassa, sala de festes per a esdeveniments i pàrquing cobert vigilat.

Ofertes de treball relacionades

Cambrer/a

Hotel de 4 estrelles amb spa situat a Cantavieja (Terol) busca cambrers/es per a restau...

Massatgista esteticista

Hotel de 4 estrelles ubicat a Cantavieja (Terol) busca massatgista o esteticien per a l...

Envia'ns el teu currículum
Vols treballar amb nosaltres però ninguna de les nostres ofertes de treball encaixa amb el teu perfil? Envia'ns el teu currículum i així podrem tindre't en compte per a futures ofertes de treball.

Bones notícies per als que busquen feina! Ara pots enviar el teu CV directament a Hotel & Spa Balfagón Alto Maestrazgo i ells estaran encantats de rebre'l i revisar-lo. Aprofita aquesta oportunitat per mostrar les teves habilitats i experiències a una empresa que valora el teu potencial.

Enviar CV