ATADI Maestrazgo

L'abril de 2009 va obrir les seues portes el centre ocupacional d'ATADI Maestrazgo, les instal·lacions del qual a Cantavieja també compten des de 2016 amb una residència.

ATADI Maestrat és un centre molt especial, ja que la seva residència atén tant persones amb discapacitat intel·lectual com persones grans.

Cada col·lectiu compta amb espais separats i activitats i suports específics per a les seves necessitats, però la gestió és compartida, cosa que fa possible la viabilitat d'aquest centre en una zona afectada per la despoblació.

L'atenció d'ambdós col·lectius al mateix centre possibilita també que quan els pares de fills amb discapacitat intel·lectual es fan majors o es troben en situació de dependència, puguin viure al costat dels seus fills a la residència ATADI Maestrazgo.

D'aquesta manera, la convivència familiar continua i s'evita trencar l'estret vincle entre pares i fills. Aquest servei pretén donar als familiars de persones amb discapacitat tota la tranquil·litat que es mereixen, sabent que tant ells com els seus fills estaran ben atesos.

Al centre ocupacional per a persones amb discapacitat d'ATADI Maestrat poden assistir tant els usuaris de la residència com usuaris externs, que viuen amb les seves famílies en algun dels nuclis de la comarca del Maestrat.

Ofertes de treball relacionades

Envia'ns el teu currículum
Vols treballar amb nosaltres però ninguna de les nostres ofertes de treball encaixa amb el teu perfil? Envia'ns el teu currículum i així podrem tindre't en compte per a futures ofertes de treball.

Bones notícies per als que busquen feina! Ara pots enviar el teu CV directament a ATADI Maestrazgo i ells estaran encantats de rebre'l i revisar-lo. Aprofita aquesta oportunitat per mostrar les teves habilitats i experiències a una empresa que valora el teu potencial.

Enviar CV