Iata Espardenyes

Des de 1691, Iata Espardenyes confeccionem espardenyes de manera artesanal a la nostra fàbrica, ubicada a La Mata (Castelló). Centrem la nostra especialitat en la fabricació d'espardenyes tant tradicionals com nous dissenys, sempre mantenint un procés d'elaboració artesà.

La nostra filosofia slow-made es basa en la qualitat del producte, assolida gràcies al procés totalment artesanal d'elaboració de les espardenyes, cosides a mà, i de l'ús dels millors materials, escollits al detall amb el propòsit de ser delicats, atemporals i funcionals. A Iata Espardenyes defensem un calçat sostenible d'origen natural i de fabricació meditada i acurada. Per això, i per la nostra llarga trajectòria com a fabricants, som referents internacionals en el sector del calçat: la dedicació i qualitat de les nostres espardenyes han estat reconegudes per marques de prestigi com Scalpers, Saks Fight Avenue, RKS o El Corte Inglés.

Ofertes de treball relacionades

Envia'ns el teu currículum
Vols treballar amb nosaltres però ninguna de les nostres ofertes de treball encaixa amb el teu perfil? Envia'ns el teu currículum i així podrem tindre't en compte per a futures ofertes de treball.

Bones notícies per als que busquen feina! Ara pots enviar el teu CV directament a Iata Espardenyes i ells estaran encantats de rebre'l i revisar-lo. Aprofita aquesta oportunitat per mostrar les teves habilitats i experiències a una empresa que valora el teu potencial.

Enviar CV